عدس محلی کیلویی قیمت ها را در بازار شکست

یک سازمان غیرانتفاعی، عدس محلی کیلویی با گوشت نارنجی غنی شده را به آفریقا و آسیای جنوب شرقی معرفی کرد تا نیاز روزانه بتاکاروتن را برای جمعیت های دارای سوءتغذیه فراهم کند.

حذف این منبع ریز مغذی سنتی از رژیم غذایی روزانه می تواند تأثیرات گسترده ای داشته باشد. شکل نشان می دهد که چگونه کودکان خردسال از آفریقا و آسیای جنوب شرقی در نتیجه سوءتغذیه ریز مغذی ها به شدت تحت تأثیر کوتاهی و کمبود وزن قرار می گیرند.

تقریباً 60 درصد از کودکان خردسال زیر پنج سال در آفریقا کوتاه قدی و 35 درصد کم وزن هستند. روند مشابهی از کوتاه‌قدی و کمبود وزن در آسیای جنوب شرقی مشاهده می‌شود، اما کمبود وزن در آسیای جنوب شرقی در مقایسه با آفریقا شایع‌تر است.

این موضوع در اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شد که شامل فراخوانی برای کاهش مرگ و میر زنان و کودکان در آسیا و آفریقا به میزان دو سوم تا سال 2015 با استفاده از تقویت زیستی برای بهبود ریز مغذی‌ها بود.

برخلاف مکمل‌سازی و غنی‌سازی، که هزینه‌های مداوم را به مصرف‌کنندگان اضافه می‌کند، غنی‌سازی زیستی فرصتی را برای تغییر ارزش غذایی محصول در سیستم تولید و به روش‌هایی ارائه می‌دهد که تأثیر کمی یا بدون تأثیر بر هزینه مصرف‌کننده دارد.

به همین دلیل، غنی سازی زیستی به عنوان یک راه حل پایدار و مبتنی بر غذا برای سوءتغذیه جهانی با ریز مغذی ها دارای پتانسیل بالایی است.

به عنوان مثال، معرفی محصولات غلات با عملکرد بالا که جایگزین کشت محصولات متنوع تر شد، منجر به کاهش 20٪ در مصرف سبزیجات و 40٪ کاهش در مصرف عدس در بنگلادش بین سال های 1983 و 1995 شد.

سایر محصولاتی که به روشی مشابه معرفی شده اند عبارتند از بادمجان آفریقایی و عدس انواع مختلفی از مواد مغذی ضروری را برای رژیم غذایی افراد فراهم می کند.

حاوی سطوح بالایی از پروتئین ، مواد معدنی ، ویتامین ها و کربوهیدرات های پری بیوتیک است.عدس به دلیل مزایای سلامتی متعدد، عملکرد بالا و مزایای نیتروژن در سیستم‌های غذایی، کاندیدای مفیدی برای تلاش‌های غنی‌سازی زیستی ریز مغذی‌ها است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *