بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، روغن نباتی، سیر، سس مایونز، نمک، فلفل سیاه آسیاب شده، سبزی، سالاد پیش غذا از بادمجان، گوجه فرنگی و کراکر، من به شما پیشنهاد می کنم.
خوراک بادمجان مدیترانه ای یک پیش غذای غیر معمول از بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی را روی کراکرهای نمکی، همراه با سس پنیر تند با سس مایونز، سیر و سبزیجات بپزید.بادمجان، گوجه فرنگی، کراکر، پنیر سفت، سس مایونز، سیر، بادمجان به روش خاصی پخته می شود.
با دقت به تصویر نگاه کنید و خودتان تصمیم بگیرید که چیست؟ نکته شماره یک بیشتر یک پیش غذا است تا غذای اصلی. نکته شماره تو – همه مواد برای شما آشنا هستند.
اگرچه جزء اصلی معمولاً کاملاً غیرفوتوژنیک است. بادمجان، پیاز، تخم مرغ، قارچ، کره آب شده، خامه ترش، فلفل تند، لیمو، سرکه بالزامیک، نمک،بورکاهای معروف اسرائیلی که از خمیر سبک و ترد تهیه می شود.
پر کردن می تواند هر کدام باشد. در اینجا پنیر، بادمجان پخته شده و سبزیجات،آرد، کفیر، کره، سرکه، روغن زیتون، کنجد، زرده، بادمجان، پنیر، پنیر فتا، سبزی، نمک توت مورد علاقه من بادمجان است.
می توانید برای زمستان نگهداری کنید و سالاد و ترش درست کنید. من یک سالاد بادمجان بسیار خوشمزه با گوجه فرنگی و پنیر را توصیه می کنم. قلک آشپزی دستور پخت خود را با یک سالاد جذاب که مواد تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده است، متنوع کنید.
فلفل چیلی و سیر را با مخلوط کن خرد کنید، با سرکه و سبزی خرد شده مخلوط کنید. دایره های بادمجان سرخ شده را به صورت لایه لایه با سودوک بچینید و با سس تند آغشته کنید. با درب بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
چیپس سیب زمینی خریداری شده کمیاب را می توان با چیپس بادمجان نه کمتر خوش طعم، بلکه سالم و معطر جایگزین کرد. بادمجان پوست کنده به صورت دایره های بسیار نازک بریده شده، نمک. بعد از 20 دقیقه بشویید و بشویید.