فویل و کاغذ روغنی پیتزا اولین کمک کننده در تهیه ظروف پخته هستند. نحوه استفاده صحیح از آنها و انتخاب بهتر است، در این مطلب می گوییم. کاغذ روغنی برای چه کاری خوب است؟
کاغذ پوستی کاغذ متخلخلی است که با محلول اسید سولفوریک تصفیه شده و سپس خشک شده است. این اسید اضافی را از بین می برد تا استفاده از آن بی
مزیت اصلی کاغذروعنی این است که خمیر به آن نمی چسبد.
بنابراین، برای پخت بیسکویت و محصولات پخته شده ایده آل است. در عین حال، نیازی به روغن کاری با روغن نیست. خمیر به دلیل درمان سیلیکونی نمی چسبد.علاوه بر پخت و پز در فر، پوست را می توان برای اهداف دیگری نیز استفاده کرد:
بسته بندی مواد غذایی جامد برای نگهداری در فریزر و یخچال؛ به جای درپوش غذا را بپوشانید. کف ظروف را برای نگهداری کوکی ها و غذاهای آماده بچینید. کاغذ روغنی را با سمت براق یا صاف به سمت بالا بچینید.
راحت است که یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و از قبل خمیر، سبزیجات، ماهی یا گوشت را روی آن بمالید. بدون روغن، ظروف کمتر چرب هستند، نمی سوزند و در عین حال آبدار بودن را حفظ می کنند.
همچنین می توانید ظرف پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و نگران چسبیدن ظرف نباشید. می توانید یک جیب از کاغذ روغنی درست کنید و در آن ماهی، گوشت و پای بپزید. فقط غذا را در آن بپیچید، ادویه ها را اضافه کنید، لبه ها را محکم ببندید و بپزید.
از نظر پخت و پز، شبیه آشپزخانه بخار است: غذا کم چرب، اما در عین حال آبدار و اشتها آور است. یکی دیگر از گزینه های جالب این است که کتلت یا جوجه تیغی را در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، سرخ کنید.
این به جلوگیری از سوختن کمک می کند، به خصوص اگر تابه پوشش نچسب نداشته باشد. تمام آب روی کاغذ روغنی باقی می ماند، ظرف بدون اضافه کردن روغن اضافی آبدار می شود.
همه کاغذهای روغنی پخت و پز را آسان نمی کنند. کوکی ها به کوکی های بی کیفیت می چسبند و خود برگ خیس می شود و آب آن آزاد می شود.
کاغذ پخت ارزان، نازک و براق است،