مردی زن خود را با پالتو چرم دفن کرد

پالتو زنانه

 پنبه آیا می دانستید که در زمستان هم می توانید از پنبه استفاده کنید؟ اگرچه به دلیل وزش آن در تابستان محبوب است، اما می توان آن را ضخیم کرد تا عناصر زمستان را حفظ کند. برای افرادی که به پارچه هایی مانند پشم و پشم آلرژی دارند عالی است. بسیار نرم و قابل تنفس […]

ساخت لیوان های یکبار مصرف زیست تخریب پذیر ممکن شد

لیوان

استفاده از لیوان یکبار مصرف قهوه زیست تخریب پذیر باعث کاهش زباله های پلاستیکی در محل های دفن زباله می شود. از آنجایی که لیوان های زیست تخریب پذیر یک گزینه سازگار با محیط زیست هستند، استفاده ایمن از آنها و سپس دور انداختن آنها بی خطر است و دیگر نگران آلودگی پلاستیکی در محیط […]

شیره انگور منبع غنی آنتی اکسیدان است

شیره انگور

ملاس منبع غنی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند، این رادیکال ها مولکول هایی هستند که در صورت وجود مقادیر زیاد ممکن است به سلول های شما آسیب برسانند. به نوبه خود، حضور بیش از حد رادیکال‌های آزاد ممکن است گوجه فرنگی […]

لوبیا چیتی یکی از بهترین منابع می باشد

لوبیا چیتی

فیبر غذایی نشان داده است که با کاهش بازجذب اسیدهای صفراوی متصل شونده به کلسترول در روده بزرگ، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. فریول پینتوس منابع پروتئینی بدون گلوتن است و به همین دلیل، آنها جایگزین های غذایی بدون گلوتن را در بیماران مبتلا به آلرژی به گلوتن و بیماری سلیاک ترجیح جوراب […]

النگو نوعی دستبند است که سفت و محکم است

النگو

النگو نوعی دستبند است که سفت و محکم است و معمولاً از فلز یا سایر مواد محکم (پلاستیک، چوب، سنگ) ساخته می‌شود. ویژگی اصلی النگو این واقعیت است که بر خلاف بسیاری از انواع دستبندها، قفل بسته نمی شود. به طور کلی، اصطلاح “دستبند” به قطعات جواهرات انعطاف پذیرتر و “النگو طلا پهن” به جواهرات […]

خواص بی نظیر لپه

لپه

به عنوان غذا، این لپه یک کیلویی منبع غنی پروتئین هستند و دارای اسیدهای آمینه ضروری لوسین، لیزین، فنیل آلانین و والین و اسیدهای آمینه غیر ضروری آرژنین، آسپارتیک اسید، گلوتامین و سرین هستند. مانند سایر حبوبات، هنگامی که با غلاتی مانند گندم یا برنج ترکیب شوند، می توانند پروفایل پروتئینی متعادلی را ایجاد کنند. […]

نام دیگر لپه نخود زرد است

لپه

فیبر نخود زرد از نخود زرد (نام گیاه شناسی: Pisum sativum L.) می آید که گاهی به آن لپه ریز ایرانی، صاف یا مزرعه می گویند. این یک گیاه حبوباتی است که سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد آن را به عنوان گیاهان غلافی که برای نخودها و لوبیاهای خوراکی خشک و خوراکی داخل […]

تاثیر خوردن انگور بر طول عمر انسان

تحقیقات نشان می دهد که خوردن انگور به طور بالقوه می تواند تا پنج سال به عمر شما اضافه کند. دانشمندان دانشگاه غربی نیوانگلند این مطالعه را “حیرت انگیز” توصیف می کنند. انگور سرشار از مواد شیمیایی است که باعث تقویت باکتری های روده و کاهش کلسترول می شود. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی […]

لپه اولین برگ جنین گیاه بوده است

لپه

تعریف لپه این است که اولین برگ جنین گیاه است و اولین قسمت گیاهی است که از دانه بیرون می آید. این مواد مغذی را برای جنین در حال رشد فراهم می‌کند و در برخی موارد می‌تواند فتوسنتز کننده باشد (این مورد در قسمت «لپه‌های اپی‌گال: معنی و عملکرد» مورد بحث قرار می‌گیرد). لپه ها […]

مزایا و معایب زیره سبز

زیره

ممکن است از بیماری های ناشی از غذا جلوگیری کند یکی از نقش های سنتی زیره سبز صادراتی در چاشنی ممکن است ایمنی مواد غذایی بوده باشد. به نظر می رسد بسیاری از چاشنی ها، از جمله زیره، دارای خواص ضد میکروبی هستند که ممکن است خطر عفونت های ناشی از غذا را کاهش دهد. […]