مصرف سس تک نفره سفید در دوران بارداری بر روی رنگ چشم کودک موثر است

ویناگرت از واژه فرانسوی  یک سس تک نفره سفید سالاد است که در اصل فرانسوی است. امولسیون روغن و سرکه است که می توان مواد دیگری مانند نمک، ادویه و گیاهان معطر را به آن اضافه کرد. برای تهیه سس وینیگرت طبق دستور اصلی، نسبت های دقیق عبارتند از: 1/3 سرکه و 2/3 روغن. به این ترتیب با تعادل مناسب اسیدیته و بافت به نتیجه خواهید رسید.

در ظرفی، مقداری نمک را در سرکه حل کنید. روغن را داخل آن بریزید و شروع به هم زدن کنید. فلفل را ادامه دهید و به هم زدن همه چیز ادامه دهید. نتیجه نهایی باید با روغنی که کاملاً با سرکه ترکیب می شود همگن باشد. به یاد داشته باشید که هر چه سریعتر مواد را امولسیون کنید، سس غلیظ تری خواهید داشت.

بیایید با سیترونت در فرانسه بمانیم، چاشنی که به دلیل رنگ مرکباتی که آب لیمو به جای سرکه استفاده می کند، با وینیگرت متفاوت است. برای تهیه آن، دستورالعمل های ارائه شده برای وینیگرت را در نظر داشته باشید و دقت کنید که مواد همیشه به خوبی با هم مخلوط شوند.

به دلیل طراوت و تطبیق پذیری آن برای سالاد سبزیجات با مرغ مناسب است و عطر بسیار مطبوعی می دهد.زنجبیل: زنجبیل می تواند به کاهش حالت تهوع، تسکین درد عضلانی و کاهش سطح قند خون کمک کند. همچنین به عنوان سس سالاد مورد استفاده قرار می گیرد.

زمان خوردن غذاهای سبک. چگونه سالاد را درست کنیم؟ همه فکر می کنند که سس سالاد ساده ترین کار در جهان است، اما شاید همه ندانند که قوانین دقیقی وجود دارد که باید از آنها پیروی کرد تا طعم سالاد ما را به بهترین وجه افزایش دهد.

دور ریختن چاشنی ها بدون نظم نه تنها طعم غذا را خراب می کند، بلکه از نظر شیمیایی نیز نادرست است. اجازه دهید مثالی برای شما بیاوریم: ریختن روغن به عنوان اولین سس روی برگ های سالاد پتینه ای ایجاد می کند که از ذوب شدن نمک جلوگیری می کند و در نتیجه سرکه نمی تواند با روغن مخلوط شود.

همین اتفاق می افتد اگر به عنوان چاشنی اول سرکه بریزیم، چاشنی ها جدا می مانند و غذا را ناهماهنگ و خوش طعم می کند. اگر وقت نداریم که با ایجاد امولسیون یا سس سالاد خود را به سس دادن به سالاد اختصاص دهیم و مجبور باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *