ملاس Blackstrap: از نیشکر خام و تصفیه شکر کنسرو به دست می آید.
همچنین به عنوان ملاس نهایی در آسیاب نیشکر و ملاس پالایشگاهی در گوجه فرنگی امروز محیط پالایشگاه شناخته می شود.
ملاس نیشکر: این محصول فرعی تصفیه شکر از آب نیشکر و ملاس چغندر محصول جانبی استخراج ساکارز از چغندر قند است.
ملاس گوگردی: ملاس را در صورتی که از نیشکر جوان استخراج شده و برای نگهداری با دی اکسید گوگرد تصفیه شده باشد، ملاس گوگردی نیز نامیده می شود.
ملاس بدون سولفور: ملاس استخراج شده از نیشکر رسیده نیازی به گوگرد چگالی جیوه ندارد و طعم غنی و سبک خود را حفظ می کند.
این رقم به عنوان ملاس بدون سولفور شناخته می شود.
هیدرول: ملاس به دست آمده از هیدرولیز نشاسته را هیدرول می نامند.
سایر: انواع دیگر شامل ملاس انار است که مغذی است و از میوه انار تهیه می شود.
مزه ملاس چگونه است؟
ملاس روشن طعمی شیرین و ملایم دارد، گل رز آبی در حالی که ملاس تیره غنی تر و پر بدن است.
ملاس تیره گاهی اوقات شبیه ساخارین است، به همین دلیل است که از آن برای طعم دادن به دسرها و غذاهای شیرین استفاده می شود.
ملاس بلک استرپ به تنهایی خوردن آن تلخ و ناخوشایند است.
نمایی نزدیک از ریختن ملاس در قاشق
می توانید خواص شیره انگور برای کودکان را به عنوان جایگزین شکر به محصولات پخته شده خود اضافه کنید.
- منابع:
- تبلیغات: