انواع مختلف شیره انگور

ملاس Blackstrap: از نیشکر خام و تصفیه شکر کنسرو به دست می آید.

همچنین به عنوان ملاس نهایی در آسیاب نیشکر و ملاس پالایشگاهی در گوجه فرنگی امروز محیط پالایشگاه شناخته می شود.

ملاس نیشکر: این محصول فرعی تصفیه شکر از آب نیشکر و ملاس چغندر محصول جانبی استخراج ساکارز از چغندر قند است.
ملاس گوگردی: ملاس را در صورتی که از نیشکر جوان استخراج شده و برای نگهداری با دی اکسید گوگرد تصفیه شده باشد، ملاس گوگردی نیز نامیده می شود.

ملاس بدون سولفور: ملاس استخراج شده از نیشکر رسیده نیازی به گوگرد چگالی جیوه ندارد و طعم غنی و سبک خود را حفظ می کند.

این رقم به عنوان ملاس بدون سولفور شناخته می شود.

هیدرول: ملاس به دست آمده از هیدرولیز نشاسته را هیدرول می نامند.

شیره انگور

سایر: انواع دیگر شامل ملاس انار است که مغذی است و از میوه انار تهیه می شود.

مزه ملاس چگونه است؟

ملاس روشن طعمی شیرین و ملایم دارد، گل رز آبی در حالی که ملاس تیره غنی تر و پر بدن است.

ملاس تیره گاهی اوقات شبیه ساخارین است، به همین دلیل است که از آن برای طعم دادن به دسرها و غذاهای شیرین استفاده می شود.

ملاس بلک استرپ به تنهایی خوردن آن تلخ و ناخوشایند است.

نمایی نزدیک از ریختن ملاس در قاشق

می توانید خواص شیره انگور برای کودکان را به عنوان جایگزین شکر به محصولات پخته شده خود اضافه کنید.

  • منابع:
    1. 14 Impressive Benefits Of Molasses
  • تبلیغات: 
    1. راهکار های افزایش تولید عسل
    2. خاصیت آنتی اکسیدانی انواع عسل
    3. معرفی بهترین نوع عسل فلیپین
    4. استفاده از عسل برای اهداف دارویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *