ممکن است از بیماری های ناشی از غذا جلوگیری کند
یکی از نقش های سنتی زیره سبز صادراتی در چاشنی ممکن است ایمنی مواد غذایی بوده باشد.
به نظر می رسد بسیاری از چاشنی ها، از جمله زیره، دارای خواص ضد میکروبی هستند که ممکن است خطر عفونت های ناشی از غذا را کاهش دهد.
چندین ترکیب زیره باعث کاهش رشد باکتری های منتقله از غذا و انواع خاصی از قارچ های عفونی می شود.
هنگامی که زیره هضم می شود، ماده ای به نام مگالومایسین آزاد می کند که دارای خواص آنتی بیوتیکی است.
علاوه بر این، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که زیره سبز کوهی باعث کاهش مقاومت دارویی برخی باکتری ها می شود.
خلاصه:
استفاده سنتی زیره سبز به عنوان چاشنی ممکن است رشد باکتری ها و قارچ های عفونی را محدود کند. این ممکن است بیماری های ناشی از غذا را کاهش دهد.
ممکن است به وابستگی به مواد مخدر کمک کند
وابستگی به مواد مخدر یک نگرانی فزاینده در سطح بین المللی است.
مواد مخدر افیونی با ربودن حس طبیعی ولع و پاداش در مغز اعتیاد ایجاد می کند. این منجر به ادامه یا افزایش استفاده می شود.
مطالعات روی موش ها نشان داده است که اجزای زیره سبز مشهد باعث کاهش رفتار اعتیاد آور و علائم ترک می شود.
با این حال، برای تعیین اینکه آیا این اثر در انسان مفید است یا خیر، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
مراحل بعدی شامل یافتن ماده خاصی است که باعث این اثر شده و آزمایش اینکه آیا در انسان کار می کند یا خیر.
خلاصه:
عصاره زیره باعث کاهش علائم اعتیاد به مواد مخدر در موش می شود. هنوز مشخص نیست که آیا آنها تأثیرات مشابهی خواهند داشت یا خیر
- منابع:
- تبلیغات: