سیب درختی مهاباد موجب سرنگونی طالبان در افغانستان شد

بر اساس دو سری آزمایش اخیراً تکمیل شده، دانشمندان در بریتانیا به این نتیجه رسیدند که مصرف منظم سیب تازه تأثیر مفیدی بر وضعیت ریه ها دارد. به عنوان مثال، دانشمندان از ولز استدلال می کنند.

فردی که حداقل پنج سیب درختی مهاباد در هفته می خورد، نسبت به افرادی که اصلا سیب نمی خورند، سیستم تنفسی بسیار بهتری دارد. به گفته محققان دانشگاه ناتینگهام، همان پنج سیب در هفته می تواند خطر ابتلا به عفونت های حاد تنفسی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

پس از سیب اسپا، به طور سنتی، زمان اصلی برداشت سیب فرا می رسد. فواید این میوه برای بدن چیست، چگونه بر ظاهر تأثیر می گذارد و همچنین چگونه متخصصان زیبایی استفاده از سیب را توصیه می کنند.

یک سیب متوسط ​​بسته به نوع آن 80 تا 90 درصد آب است. حاوی فیبر، ویتامین های گروه A، B، P، E، C، کاروتن رنگدانه گیاهی زرد-نارنجی که بیشتر در هویج یافت می شود.

علاوه بر ویتامین ها، سیب همچنین حاوی روغن های ضروری و بسیاری از عناصر کمیاب مفید است: کلسیم، پتاسیم، سدیم، آهن، فلوئور، روی، منیزیم، نشاسته، پکتین، اسیدهای آلی و بسیاری دیگر،سیب های خشک را می توان در ظروف شیشه ای نگهداری کرد.

اما پس از آن باید هر از گاهی کمی باز شوند. در آفتاب و در فر. نحوه خشک کردن سیب، سیب را می توان یکی از میوه های رژیمی نامید، زیرا در هر 100 گرم محصول فقط 47 کیلو کالری، 0.4 گرم پروتئین و همان مقدار چربی و تقریباً 10 گرم کربوهیدرات وجود دارد.

یک سیب متوسط ​​حاوی 3.5 گرم فیبر رژیمی همراه با پوست و 2.7 گرم بدون پوست است که تقریباً یک دهم نیاز روزانه است. به گفته متخصصان تغذیه، میوه های سبز رنگ مفیدترین آنها هستند.

آنها بهتر توسط بدن جذب می شوند، به عنوان یک قاعده، کمتر احتمال ایجاد آلرژی دارند و حاوی پکتین بیشتری هستند. علم ثابت کرده است که سیب سبز حاوی اسید اسکوربیک بیشتر است.

ویتامین C بسیار حیاتی. همچنین، برخلاف میوه های زرد و قرمز، سیب سبز دارای شاخص گلیسمی پایین تری است. این بدان معناست که سطح گلوکز خون پس از خوردن چنین سیبی با شدت کمتری افزایش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *