خواص بی نظیر لپه

به عنوان غذا، این لپه یک کیلویی منبع غنی پروتئین هستند و دارای اسیدهای آمینه ضروری لوسین، لیزین، فنیل آلانین و والین و اسیدهای آمینه غیر ضروری آرژنین، آسپارتیک اسید، گلوتامین و سرین هستند.

مانند سایر حبوبات، هنگامی که با غلاتی مانند گندم یا برنج ترکیب شوند، می توانند پروفایل پروتئینی متعادلی را ایجاد کنند.

آنها همچنین ویتامین های کلیدی مختلف (B1، B2، B3، B6) و مواد معدنی و مواد معدنی مهم برای سلامت انسان مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم، روی و فولات را ارائه می دهند.

نخود زرد نسبت به لپه ریز ایرانی آهن و منیزیم بیشتری دارد، اما همه نخودها نسبت به سویا یا سایر گیاهان حبوبات قابل هضم تر هستند.

برای مثال، در مقایسه با نشاسته ذرت، نشاسته و آرد لپه ایرانی به طور موثرتری سطح گلوکز را نسبت به آرد گندم کامل یا ذرت کنترل می‌کنند.

نخود زرد سرشار از مواد مغذی گیاهی (اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، فیتات‌ها، لکتین‌ها، ساپونین‌ها، اگزالات‌ها و تانن‌ها) است که بیشتر در پوسته آن متمرکز است که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی مانند اثرات ضدالتهابی است.

لپه

چرا فیبر اینقدر مهم است؟
به عنوان منبع فیبر، پوست لپه باقالا زرد ما حاوی 95.6٪ فیبر رژیمی کل است که 7.7٪ آن فیبر محلول است.

بنابراین نسبت فیبر نامحلول به محلول بالایی دارد. آرد پالس به طور کلی دارای محتوای فیبر نامحلول به طور قابل توجهی در مقایسه با آرد گندم است.

این پروفایل منحصر به فرد فیبر است که احتمالاً به دلیل شاخص گلیسمی پایین آنها است، که مطمئناً برای افرادی که در تلاش برای حفظ سطح گلوکز ثابت هستند، چه به دلیل ابتلا به دیابت یا به دلایل دیگر، مفید است.

 

  • منابع:
    1. What’s so special about yellow pea fiber?
  • تبلیغات: 
    1. مواردی در مورد انجیر خشک و نحوه خشک کردن آن
    2. مردی با پد سلولزی یک خانه جنگلی بسازد
    3. استفاده از کودهای معدنی در طبیعت
    4. کشف یک تن شمش طلا در 50 متری زیر زمین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *