ترکیب مربا هویج بزرگ و آویشن درمان آرتروز است

استخراج آروتنوئید کاروتن استخراج شده از هویج برای سیستم HPLC فازی معکوس به روش خلیل و وارانیس  10 گرم نمونه در 30 میلی لیتر استون همگن شد.

در استون به عنوان آنتی اکسیدان اضافه شد. عصاره به دست آمده از مربا هویج بزرگ از طریق قیف بوچنار فیلتر شد. باقیمانده دو بار با استون شسته شد تا بی رنگ شود.

این فیلتر با 20 گرم سولفات سدیم بی آب و سولفات سدیم بی آب از طریق فیلتراسیون حذف شد و حجم عصاره توسط اواپراتور چرخشی کاهش یافت.

عصاره به صورت کمی به فلاسک حجمی 100 میلی‌لیتری منتقل شد و حجم آن با استون و آب تا حدی که عصاره نهایی حاوی 80 درصد استون بود، تکمیل شد.

استاندارد بتاکاروتن توسط سیگما آلدریچ (آلمان) عرضه شد. محلول استوک بتاکاروتن با حل 100 میلی گرم در 100 میلی لیتر هگزان تهیه شد. آنالیز کروماتوگرافی با برنامه با استفاده از پمپ ، ستون C18 و آشکارساز انجام شد.

شناسایی و کمیت پیک توسط “نرم افزار CSW 32” برای سیستم HPLC انجام شد. HPLC با اجرای فاز متحرک با سرعت 2 میلی لیتر در دقیقه کالیبره شد.

طول موج 452 نانومتر ثابت شد. فشار ستون 1800-2000 PSI نگه داشته شد. هر محلول استاندارد (20 میکرولیتر) از β-کاروتن زمانی که انژکتور در حالت بار بود تزریق شد.

پیک استاندارد β-کاروتن در زمان ماند 4.7 دقیقه (Rt = 4.7) به دست آمد. غلظت استانداردهای β-کاروتن در برابر ناحیه پیک برای به دست آوردن یک خط مستقیم رسم شد.

تحلیل ضریب مسیر طبق فرمول سارکر و همکاران انجام شد. سارکر و همکاران. کلس و همکاران. برای ارزیابی اثرات مستقیم و غیرمستقیم مواد مغذی با بیشترین همبستگی بر محتوای β-کاروتن.

برای اندازه‌گیری تنوع، به حداقل رساندن ابعاد متغیرها و برای ارزیابی سهم هر ژنوتیپ با پارامترهای فنوتیپی و تغذیه‌ای، تجزیه مؤلفه‌های اصلی انجام شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *