تحقیقات نشان می دهد که خوردن انگور به طور بالقوه می تواند تا پنج سال به عمر شما اضافه کند. دانشمندان دانشگاه غربی نیوانگلند این مطالعه را “حیرت انگیز” توصیف می کنند.
انگور سرشار از مواد شیمیایی است که باعث تقویت باکتری های روده و کاهش کلسترول می شود. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که التهاب را کاهش می دهند و خطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهند.
محققان معتقدند که خوردن منظم انگور یاقوتی می تواند با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله کند. دانشمندان می گویند این «ابر غذای آبدار» چربی های تصفیه شده و قندهای موجود در غذاهای فرآوری شده را از بین می برد.
خوردن انگور سلامت مغز و کبد را نیز افزایش می دهد
این تیم همچنین دریافته است که انگور کشمش پلویی عملکرد نورون ها را بهبود می بخشد و از بیماری آلزایمر محافظت می کند. آنها اثرات مثبتی بر رفتار و شناخت داشتند که در موش هایی که از رژیم غذایی پرچرب بدون عصاره تغذیه شده بودند، دچار اختلال شد.
مطالعه سوم نشان می دهد که انگور سیاه علاوه بر خواص دیگر، با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری نیز کمک می کند. به طور خاص، آنها ممکن است به پیشگیری از آلزایمر و بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) کمک کنند، که هر دو با خوردن غذاهای ناسالم مرتبط هستند.
واکنش نامطلوب با مداخله انگور یاقوتی قرمز کاهش یافت. پزوتو میگوید: بقای مادامالعمر نیز افزایش یافته است. پتانسیل انگور رژیمی برای تعدیل بیان ژن، جلوگیری از آسیب اکسیداتیو، القای متابولیسم اسیدهای چرب، بهبود NAFLD و افزایش طول عمر در صورت مصرف همزمان با رژیم غذایی پرچرب است.
بیماری کبد به دلیل عادات غذایی ناسالم یک مشکل رو به رشد در سراسر جهان است.
- منابع:
- تبلیغات: