مطالعات انجام شده امکان بهینه سازی فناوری برای به دست آوردن شیره انگور لاغر کننده را به منظور استفاده از آن به عنوان رنگ و منبع مواد فعال بیولوژیکی در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فراهم می کند.
فرمول هایی برای کرم های آرایشی با غلظت های مختلف شیره ایجاد شده است. خصوصیات ارگانولپتیکی و فیزیکوشیمیایی آنها مورد مطالعه قرار گرفته است. مشخص شده است که تمام نمونه های اولیه کرم با اسناد نظارتی برای ویژگی های ارگانولپتیک و فیزیکی و شیمیایی مطابقت دارند.
فناوری برای به دست آوردن شیره انگور و عصاره های آبدوست بسیار غلیظ برگ انگور قرمز توسعه یافته است که ترکیبات فعال بیولوژیکی را حداکثر حفظ می کند. داده ها در مورد محتوای ترکیبات فنلی، رسوراترول در عصاره ها و ارزش ظرفیت آنتی اکسیدانی به دست آمد.
نوشیدنی های کاربردی مبتنی بر آب انگور با افزودن شیره انگور پیشنهاد شده است.در این مقاله نتایج یک مطالعه در مورد فعالیت دارویی شیره انگور قرمز خشک ارائه شده است. مشخص شد که عصاره دارای خواص ضد تجمع، ضد التهابی، ضد ادم، ضد درد، محافظ مویرگی است.
شیره انگور قرمز خشک را می توان برای آزمایشات بالینی در بیماری های مرتبط با اختلالات عروقی از جمله نارسایی مزمن وریدی توصیه کرد. شیره انگور یک مشتق صنعتی از هسته انگور است.
سرشار از آنتی اکسیدان ها و مجتمع های پروآنتوسیانیدین الیگومریک است و با طیف گسترده ای از مزایای سلامتی ممکن مرتبط است. اینها شامل درمان شرایطی مانند کلسترول بالا، تصلب شرایین، دژنراسیون ماکولا، گردش خون ضعیف و آسیب عصبی است.
بسیاری از این ادعاهای بهداشتی هنوز به طور کامل توسط مطالعات با کیفیت بالا پشتیبانی نمی شوند، اما برخی شواهد استفاده از آن را تایید می کنند. شیره انگور به عنوان یک مکمل غذایی به شکل مایع، قرص یا کپسول موجود است. مکمل ها معمولاً بین 50 تا 100 میلی گرم (میلی گرم) عصاره دارند.