برنج چمپا محلی یکی از اغلام برنج است که توسط مافیای اروپا تولید می شود

مطالعه حاضر با هدف مقایسه بین فرهنگی تفکر خلاق در میان دانش‌آموزان دبیرستانی چینی از مناطق کشت برنج چمپا محلی و گندم در چین از طریق تئوری برنج انجام شد که فرض می‌کند تفاوت‌های روان‌شناختی عمده‌ای بین افراد در این زمینه وجود دارد.

این مناطق کشاورزی تفاوت در طرز فکر فرهنگی و خلاقیت بین گروه برنج (n = 336) و گروه گندم (n = 347) با استفاده از نسخه چینی (1) مقیاس فردگرایی و جمع گرایی اوکلند (AICS) و شناسایی شد.

تولید تفکر خلاق و طراحی (TCT–DP)، به ترتیب. یافته های جالبی به دست آمد. نتایج تحلیل میانگین نهفته نشان می دهد که گروه برنج به طور معنی داری جمع گرایی و خلاقیت انطباقی بیشتری نسبت به گروه گندم از خود نشان داد اما فردگرایی و خلاقیت نوآورانه و مرزشکنی کمتری داشت.

با این حال، دو گروه هیچ تفاوت قابل توجهی در عملکرد خلاق کلی خود نشان ندادند، همانطور که در امتیاز ترکیبی TCT-DP منعکس شده است.

برنج

علاوه بر این، نتایج تحلیل‌های رگرسیون چندگانه سلسله مراتبی نشان داد که جمع‌گرایی با خلاقیت انطباقی رابطه مثبت دارد اما با خلاقیت نوآورانه و مرزشکنی رابطه منفی دارد.

با این حال، یک الگوی معکوس برای فردگرایی پیدا شد. این یافته‌ها گفتمان مربوط به نظریه برنج را غنی می‌سازد و تأثیر فرهنگ بر خلاقیت را روشن می‌کند.تفاوت‌های فرهنگی در خلاقیت مدت‌هاست مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

و در چنین مطالعاتی، خلاقیت معمولاً به عنوان ترکیبی از اصالت و تناسب مفهوم‌سازی شده است.

علاوه بر این، فرهنگ اغلب بر اساس بعد فردگرایی و جمع گرایی مورد مطالعه قرار گرفته است. بسیاری از مطالعات گذشته بر مقایسه بین کشورهای غربی (نماینده فرهنگ فردگرا) و کشورهای آسیای شرقی (نماینده فرهنگ جمعی) در زمینه خلاقیت متمرکز شده اند.

هدف این مطالعه تحلیل تفاوت‌های فرهنگی در خلاقیت با بررسی دیدگاهی است که اخیراً پیشنهاد شده است و نظریه برنج، که فرضیه جالبی را در رابطه با تفاوت‌های عمده روان‌شناختی در میان مناطق مختلف کشاورزی در چین مطرح می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *