بادام زمینی شور البته تمام فواید یک آجیل را به همراه دارد، اما به دلیل داشتن سدیم بیش از حد منجر به تورم و افزایش فشار می شود. این برای افرادی که از قبل مشکلات کلیوی و قلبی عروقی دارند سودی نخواهد داشت.
در عین حال، اگر از بادام زمینی شور سوء استفاده نکنید، در یک فرد سالم اثرات منفی ایجاد نمی کند. فواید و مضرات کره بادام زمینی، کره بادام زمینی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا منبع جوانی است.
ویتامین های موجود در بادام زمینی نم گرفته باعث بهبود کیفیت پوست، ناخن و مو می شود. علاوه بر این، این محصول باعث افزایش عضله سازی موثر در طول فعالیت بدنی می شود. در عین حال، به دلیل محتوای بالای پروتئین و پورین، برای افراد مبتلا به ورم مفاصل، آرتروز، نقرس، به دلیل محتوای چربی برای افرادی که تمایل به آکنه دارند.
به دلیل خواص هموستاتیک – دارای واریس مضر است. کره بادام زمینی: “بادام زمینی” برای سیستم عصبی و هضم غذ، فواید و مضرات بادام زمینی در دیابت و شاخص گلیسمی بادام زمینی 13 است، زیرا آجیل باعث آزادسازی سریع هورمون انسولین نمی شود.
مصرف متوسط بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. این پزشک تصریح کرد: علاوه بر این به عادی سازی سطح قند خون کمک می کند، بنابراین توصیه می شود آن را در رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع 2 وارد کنید.
ضمناً به دلیل ارزش انرژی بالا، محصول باید در حد اعتدال مصرف شود. بادام زمینی در پزشکی، این آجیل اغلب برای افراد مبتلا به دیابت در حد اعتدال توصیه می شود و حتی کره بادام زمینی برای کاهش وزن توصیه می شود.
به گفته این متخصص، این محصول برای سیستم قلبی عروقی مفید است، عضله قلب را تقویت می کند و آنتی اکسیدان ها در برابر اثرات رادیکال های آزاد که اغلب منجر به سرطان می شود، محافظت می کند.
علاوه بر این، فیبر موجود در بادام زمینی پوره شده به بهبود عملکرد و تحرک روده کمک می کند. استفاده از این محصول به عادی سازی مدفوع کمک می کند، از یبوست جلوگیری می کند یا وضعیت را با یک مشکل موجود کاهش می دهد.