امروزه از روغن حیوانی گوسفندی به عنوان بهترین حالت دهنده ی مو در آرایشگاه ها استفاده می کنند

روغن‌های گیاهی، ماهی و ریزجلبک‌ها در جیره گاو باعث افزایش خواص سلامتی شیر گوسفند می‌شوند. مرکز مشترک CSIC و دانشگاه لئون، برای بهبود خواص سالم شیر گوسفند، هدفی که از طریق معرفی به رژیم غذایی حیوانات شیر ​​گوسفند به آن دست یافته است، کار می کند.

روغن حیوانی گوسفندی که توسط سرویس اطلاعات علمی و اخبار (SINC) جمع آوری شده است. با این حال، این نوآوری درصد چربی شیر را کاهش می دهد.

برای قیمتی که کشاورز برای شیر به دست می آورد تعیین کننده است. اکنون، یک تحقیق جدید که منتشر شده است، هزاران ژن گوسفند را با هدف یافتن کلیدهایی که به ما امکان ترکیب دو جنبه، سلامت و سودآوری را می دهد، تجزیه و تحلیل می کند.

برای دانشمندان منطقه تغذیه نشخوارکنندگان از IGM، با توجه به شیوع بالای بیماری های قلبی عروقی و متابولیک که منشأ آنها در رژیم غذایی ناکافی است، لازم است غذاهایی را تهیه کنند.

به طور بالقوه برای سلامتی مفید باشند. شیر و مشتقات آن هستند، اما همچنان می توانند خواص خود را افزایش دهند. یکی از راه‌ها بهبود رژیم غذایی گوسفندان شیری با روغن‌های حیوانی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع، به عنوان مثال، روغن گوسفندی بوده است.

روغن

این باعث افزایش محتوای برخی از ترکیبات زیست فعال در شیر، به ویژه اسید لینولئیک مزدوج (CLA) می شود. دانشمندان دریافته‌اند که این امر همچنین مقدار برخی از اسیدهای چرب اشباع شده منفی‌تر را برای مصرف‌کنندگان کاهش می‌دهد.

از سوی دیگر، آنها همچنین مقدار کمی از لیپیدهای با منشاء دریایی مانند ریزجلبک‌ها و روغن گوسفند را در رژیم غذایی گنجانده‌اند که نتایج مشابه روغن‌های حیوانی را به همراه دارد.

علاوه بر این، میزان چربی‌های غیراشباع n-3 را افزایش می‌دهد. اسیدهایی که به نام امگا 3 شناخته می شوند. به این ترتیب شیر گوسفند به یک غذای کاربردی تبدیل می شود.

یعنی به طور خاص به سمت بهبود سلامتی می رود و طعم آن تغییر نمی کند. اما این متخصص می گوید: «سندرم افسردگی چربی شیر رخ می دهد» که برای کاربرد عملی این مکمل ها در رژیم غذایی گوسفند مشکل ساز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *